Over ons

Wim en Corine Engel zijn sinds 1992 eigenaar van Vooges brood en banket bv. Een ambachtelijk bedrijf waar dagelijks brood en banket producten worden geproduceerd en verkocht. Dit gebeurd in eigen winkels en via levering aan bedrijven.

Een positief christelijk geloof, liefde voor de naaste en de opdracht te delen heeft sinds 2 jaar de actieve samenwerking  met de voedselbank als gevolg gehad.

Regina MacNack kwam op ons pad zoals wel meer mensen die met liefde zorgen voor de ander. Onze overvloed kunnen we heel mooi delen met diegene die dat zo hard nodig hebben.

Al het brood en banket wat we overhouden wordt verzameld en door een groep vrijwilligers iedere zaterdagmiddag naar de Bijlmer gebracht om te worden verdeeld onder diverse mensen.

450 gezinnen zijn afhankelijk van het voedsel dat gedeeld wordt, maar er gaan ook spullen naar onder andere een islamitisch bejaardenhuis.

Waarom een eigen stichting? Aangezien Regina geen subsidie ontvangt en geen onderkomen meer had, hebben wij een pand gehuurd waar gedeeld kan/mag worden maar waar Regina met haar team ook alle dagen haar vruchtbare werk mag voortzetten. Denk aan crisis opvang, kindermiddagen, ontbijten
met mensen die dat allemaal zo hard nodig hebben en nog veel meer.

Dit alles kost geld, veel geld! Dat kunnen wij niet alleen dus is uw hulp nodig, door middel van een stichting is uw gift aftrekbaar.

Hartelijk dank voor uw aandacht en uw bezoek aan deze website, dat er nood is om de hoek van waar we zelf wonen is schrijnend duidelijk.

Met elkaar kunnen we helpen!

Bijvoorbaat hartelijk dank,
Wim en Corine Engel